English (United Kingdom)Nederlands - nl-NLFrench (Fr)

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Realised with Brussels Export support
Brussels export
.

Studio Attic

 De Attic Studio werd in 1994 gesticht door Christian Martin, één van de medeoprichters van "team4action", een muziekproductie- en uitgeversmaatschappij. "Team4action" gebruikt deze studio als zijn audioproductieplatform.

Binnen "Team4action" is Christian Martin verantwoordelijk voor talrijke discografische producties. Met de hit 'Dans ma rue’ werd hij sinds 1988 zeer succesvol. Zijn werk werd blijvend toegejuicht en vele platina en gouden platen werden hem uitgereikt.

Zijn werk omvat ook diverse muziekproducties voor radio- en TV-spots, documentaire films en korte uitzendingen. Zij het als musicus, componist, arrangeur of geluidstechnicus.

Attic Studio is trots om zijn cliënten en artiesten in een prettige en ontspannen werksfeer te verwelkomen. Het biedt een krachtige en veelzijdige hightech tool en een reeds lang gevestigde kennis op het gebied van audiovisuele producties.

De Attic Studio is uw ideale partner voor alle muzikale en audiovisuele producties (radio- en TV-spots, multimedia, TV post-productie en filmmuziek…).